2 és 30 ezer Herzen működő

Akcióban 21.000.- Ft helyett:
Ára : 19.900.- Ft


Az itt vásárolt készülékekre
azonnali szállítást és 5 év garanciát biztosítunk!

Közvetlenül a gyártótól!

Legolcsóbb és leghatékonyabb megoldás a vízkő ellen!

NYÁRI AKCIÓ !


A 2008 évi fejlesztésű készülék, minden eddigi flodravin elvű vízkőmentesítő készüléknél, 6x nagyobb hatékonyságú, automatikus (emberi beavatkozást nem igénylő) mikroprocesszoros vezérlés!
A 12 évi kutató munka eredménye a III.-ik évezredi csúcstechnológia , biztonságos működést, másolhatatlanságot, egyedülállóságot biztosít a vizkőmentesítők világában!

Flodravin cég ezen terméke világszínvonalat, egyedülállóságot képvisel, mégis szeretné a készülék árát a legkedvezőbb szinten tartani! Az elégedett vásárlóban és nem a Telemarketingban látja a reklámot, ami akár duplájára emelhetné a készülék árát!


Fontos:


A Flodravin Aquatív Elektronikus Vízkőmentesítő készülék rendelkezik MEEI engedéllyel!

Vízkőmentesítő vásárlásakor ezt keresse a készüléken, mert ennek hiányában a készülék működése során élet és balesetveszélyes is lehet!

MEGRENDELÉS ITT !

FLODRAVIN
Elektromos vízkőmentesítő
Magyar feltaláló találmánya a vízkő ellen!
A FLODRAVIN egy elektromos készülék
melynek két munkavezetékét, a vízvezetékre külsőleg tekerjük fel. A két vezeték által létrehozott, nyitott impulzált elektromos tereken átfolyó vízben ( Véglegesen ! ) módosul a kalciumkarbonát kristály szerkezete, így az már nem tud vízkővé alakulni, mellette a már lerakodott vízkövet is folyamatosan oldja! A 2 és 30 ezer Herz közötti teljesítmény, az automatikus (emberi beavatkozást nem igénylő) mikroprocesszoros vezérlés, biztonságos és hatékony működést biztosít a legkisebb és legnagyobb vízkővel terhelt vízek esetében is. A technológia fizikai és kémiai folyamat,leírása itt olvasható ! .
Nem kell többé környezetre is veszélyes vegyszerekkel védekezni és eltávolítani a vízkövet, mert várhatóan egy éven belül a csővezetékben eddig kialakult vízkövet feloldja,egy része leiszapolódik, nagy része észrevétlenül távozik a víz árammal.
Az így kezelt víz:
felveszi a lágy esővíz tulajdonságait, ezért 15-20 %-kal szinte azonnal csökkenthető az adagolandó mosószer mennyisége . Higiéniai szempontból kifogástalan víz minőséget kapunk, kedvezően hat a vesekövek lebomlására, az érelmeszesedés (atherosclerosis), továbbá némely bőrbetegség megszűnésére. Öntözésre használva jelentősen serkenti a vegetáció fejlődését. Vízvezeték rendszernek belső korrózió védelmet biztosít.
A FLODRAVIN felszerelésével jelentős energiát, ill. pénzt takarít meg, és végleg megoldódik a vízkő elleni küzdelme!

MEGRENDELHETŐ ITT !

Készülék paraméterei:
-Könnyen szerelhető
-Karbantartást nem igényel
-Kis méret
-Vízkezelő képesség : 3-5 köbméter/óra átfolyásig
-Maximális vízhőmérséklet: 90C
-Érintésvédelem:II
-Elektromos csatlakozás: 230 V
-Energia fogyasztás: 2,1 W
-Garancia: 5 év!
Gyártja a feltaláló!
Kereskedelmi forgalomba hozható: MEEI (C2139H106) engedélyek alapján.