----- Original Message -----
Sent: Thursday, October 27, 2011 7:14 PM

T.Cim!
Idén tavasszal rendeltünk Öntől telefonon egy vízkőmentesítő készüléket, ami azóta is remekül működik, nagyon meg vagyunk elégedve vele. Azóta a mosogatás után az üvegpoharaink csepp-mentesen száradnak, - pedig előtte óriási vízkőcseppek száradtak rá, alig tudtam ledörgölni őket. A férjem a napokban az összes vízcsapot (kettőt a fürdőszobában, egyet, a konyhában) szétszedte és örömmel tapasztaltuk, hogy semmi vízkő nem található benne,pedig előzőleg rendszeres karbantartói feladati közé tartozott az állandó vízkőmentesítés, mert mindíg eltömődtek tőle. A fürdéssel kapcsolatban is jók a tapasztalataink, férjemnek nagyon érzékeny bőre van és mióta ez a víz jön a zuhanyból, sokkal kevesebbet viszket és kell krémeznie utána .A különbség, hogy eddig naponta kellett krémet használnia, most elég egy héten egyszer.
Olvastam a Gazdasági Versenyhivatal kifogásait Ön ellen, és nagyon nem értek velük egyet, ezért is határoztam el hogy a saját tapasztalainkat megosztom Önnel. Ha annyira nem válna be, akkor nem forgalmazná az Ezermester Bolt és annyi más üzlet. Nagy a gyanúm, hogy valami konkurrencia érdekeit sértheti és innét indul a piszkálódás.
További sikereket kívánva, tisztelettel: Takácsné M.Ilona

-------------------------------

2011/10/27 Flodravin <rendeles@flodravin.hu>

Kedves Ilona!
Köszönöm a sorait, jól estek!
 
A GVH -ban a konkurencia miatt kell védekeznünk folyamatosan!
A mi készülékünk valóban működik, ezt mi tudjuk a legjobban, de a pénz és az etikátlanság hatalmával nehéz szembe szállni!
Éppen akkor ér bennünket a támadás, amikor többszöri külföldi felajánlás után a cég nem adta el a gyártási jogát a FLODRAVIN készüléknek!!!!
Mi csak Magyar gyártók vagyunk. 1996 óta forgalmazzuk a készülékünket, miután érdekes mód feltalálódott több külföldi és hazai "Flodravin" tipusú készülék, amit úgy reklámoznak ahogy akarnak, az nem kelti fel a MAGYAR hatóságok figyelmét! De nekünk teljesen le kellett "kopaszítani " az oldalunkat, minden tapasztalat közléstől, mert Milliós büntetésekkel fenyegettek bennünket! Sőt, a velünk szembeni eljárás alatt, még az is felmerült, hogy hagyjuk abba a találmány további gyártását, forgalmazását!
A Külföldi cégek pedig azt írnak termékeikről amit csak akarnak!
Ma ez Magyarország!
Talán ezért estek nagyon jól kedves sorai!
Ha hozzájárulna, akkor elhelyezném levelét az oldalunkon!
 
Köszönettel:

Farkas Imre

----------------------------------

 

T. Farkas Úr !
Természetesen hozzájárulok levelem közléséhez az oldalukon, ha lett volna rá lehetőség, hogy oda írjak be, akkor megtettem volna. (Egyébként kimaradt a levelemből hogy a rozsdamentes mosogatómon  azóta megszűntek a  vízköves cseppek amit előtte nem győztem állandóan emiatt törölgetni).
Mégegyszer köszönjük ezt a remek találmányt.
Üdvözlettel: Takácsné M.Ilona Szombathely