FLODRAVIN
Elektromos vízkőmentesítő
Magyar feltaláló találmánya a vízkő ellen!
A FLODRAVIN egy elektromos készülék
melynek két munkavezetékét, a vízvezetékre külsőleg tekerjük fel. A két vezeték által létrehozott, nyitott impulzált elektromos tereken átfolyó vízben ( Véglegesen ! ) módosul a kalciumkarbonát kristály szerkezete, így az már nem tud vízkővé alakulni, mellette a már lerakodott vízkövet is folyamatosan oldja! A 2 és 30 ezer Herz közötti teljesítmény, az automatikus (emberi beavatkozást nem igénylő) mikroprocesszoros vezérlés, biztonságos és hatékony működést biztosít a legkisebb és legnagyobb vízkővel terhelt vízek esetében is. A technológia fizikai és kémiai folyamat,leírása itt olvasható ! .
Nem kell többé környezetre is veszélyes vegyszerekkel védekezni és eltávolítani a vízkövet, mert várhatóan egy éven belül a csővezetékben eddig kialakult vízkövet feloldja,egy része leiszapolódik, nagy része észrevétlenül távozik a víz árammal.
Az így kezelt víz:
felveszi a lágy esővíz tulajdonságait. Higiéniai szempontból kifogástalan víz minőséget kapunk, használati visszajelzések szerint csökkenti a bőr viszketést fürdés után. Öntözésre használva jelentősen serkenti a vegetáció fejlődését. Vízvezeték rendszernek belső korrózió védelmet biztosít.
A FLODRAVIN felszerelésével csökken a fűtőszálakon a vízkő vastagság és ezáltal energiát, ill. pénzt takarít meg, és végleg megoldódik a vízkő elleni küzdelme!

MEGRENDELHETŐ ITT !

Készülék paraméterei:
-Könnyen szerelhető
-Karbantartást nem igényel
-Kis méret
-Vízkezelő képesség : 5 köbméter/óra átfolyásig
-Maximális vízhőmérséklet: 90C
-Érintésvédelem:II
-Elektromos csatlakozás: 230 V
-Energia fogyasztás: 2,1 W
Gyártja a feltaláló!
Kereskedelmi forgalomba hozható: MEEI (C2139H106) engedélyek alapján.

GARANCIA!
5 év (cseregarancia)!